Evropa

Nejkrásnější cesty, které byste měli podniknout

Výlety na známá i neznámá místa naší planety přibližují autoři Steve Watkins a Clare Jonesová.

Nejkrásnější cesty, které byste měli podniknoutKniha Nejkrásnější cesty, které byste měli podniknout popisuje textem i obrazem 30 nejzajímavějších turistických tras na světě, které by každý Morning Glory Pool v parku Yellowstone
Morning Glory Pool v parku Yellowstone
měl alespoň jednou v životě absolvovat. Kromě známých evropských destinací, kterými jsou například Dolomity, italské Amalfi, norské Lofoty, španělská Andalusie či létající kláštery v Meteoře, obsáhne kniha i další proslulé trekingové trasy na Kilimandžáro, Inka Trail v Peru, národní park Yellowstone v USA nebo třeba Darjeeling Tea trek v Indii.

Nejkrásnější cesty, které byste měli podniknout cestovatelům představuje i méně známá místa, jako jsou Morne Trois Pitons v Dominikánské republice, Dogon Tribes na Mali či Routeburn Track na Novém Zélandu.

Zámek Neuschwanstein potkáte v Německu na cestě krále Ludvíka
Zámek Neuschwanstein potkáte v Německu na cestě krále Ludvíka
Každá z popisovaných tras se Loch Ard Gorge v Austrálii
Loch Ard Gorge v Austrálii
dá absolvovat během dvoutýdenní dovolené. V knize nejsou vybrány jen trasy pro zdatné dobrodruhy, najdeme tu i pohodlnější výlety, jako je třeba cesta amsterdamskými kanály či přechod Anglie na jihozápadním pobřeží. Knihu Nejkrásnější cesty, které byste měli podniknout získáte v knihkupectvích za cenu 599 korun.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 23.12.2008 02:41
Poslední změna: 27.07.2009 02:07

RSS

Hodnocení: 4.90 (41x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz