Kultura

Chceš se vyspat s klukama z kapely UDG?

" S UDG jsme pro každej střeštěnej nápad. Strašně nás baví být blízko fanouškům. Blíž než ostatní. Je to inspirující a nabíjející. Tenhle nápad zkrátka přesně zapadá do naší kapelní filozofie" komentuje nápad pořadatelů festivalu bubeník "Jugi"

Chceš prožít nezapomenutelnou noc? Chceš se vyspat s klukama z populární rockové kapely UDG? S festivalem Coca-Cola JamRock Žamberk se Ti to může podařit!

 Populární festivalová hra "Založ si stanové městečko", kterou v loni hrálo více než 330 000 účastníků všech věkových skupin, a která je vypsána na stránkách festivalu, se pro letošní rok stává ještě více atraktivní a je jakousi LIVE show v nové podobě. Nabídla totiž tomu, kdo získá nejvíc stanů s vlaječkou kapely UDG možnost strávit, se členy této stále populárnější skupiny, noc ve skutečném stanovém městečku na festivalu Coca-Cola JamRock v Žamberku!

Celá kapela si postaví svůj stan "mezi všemi", a protože si kluci nehrají na žádné superhvězdy, tak zde taky budou i spát! Jejich koncert proběhne v jednom z hlavních časů na hlavní scéně JamRock stage v sobotu 5. června a také tuto noc si vítěz bude moci vybrat svoji cenu! Získá tak originální zážitek, jaký ještě nikdy žádný festival v Čechách nenabídl!

UDG
UDG

Editor: Veronika
Vytvořeno: 01.05.2010 07:50
Poslední změna: 01.05.2010 07:51
web: http://www.jamrock.cz

RSS

Hodnocení: 4.00 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz