Společnost

Kniha Hvězdy popu, které jsme milovali

Kniha Hvězdy popu, které jsme milovali se objevila koncem roku 2011 nejen na knihkupeckých pultech, ale zcela netradičně i v trafikách. Životní i umělecké příběhy sedmi pěveckých hvězd 70. a 80. let minulého století vydalo nakladatelství Petr Prchal v nové edici Gram.

Kniha Hvězdy popu, které jsme milovaliV první knize Hvězdy popu, které jsme milovali si můžete přečíst velmi otevřené a upřímné zpovědi Michala Davida, Heidi Janků, Pavla Rotha, Petry Janů, Miroslava Dudáčka, Júlie Hečkové a Petra Sepešiho. A v jejich příbězích se objevuje i spousta dalších interpretů a osobností, se kterými během své kariéry spolupracovali, jako například Iveta Bartošová, Pavel Horňák, Markéta Muchová, Ivo Pavlík, Jana Kratochvílová, Lešek Wronka, Vítězslav Vávra, Heidi Janků a Pavel Roth
Vítězslav Vávra, Heidi Janků a Pavel Roth
Petra Černocká, František Janeček, Věra Špinarová nebo Petr Hannig.

Na první autogramiádě ke knize Hvězdy popu, které jsme milovali se sešly pěvecké hvězdy 80. let Heidi Janků, Pavel Roth a Vítězslav Vávra. Zatímco Heidi Janků a Pavel Roth mají v knize své kapitoly, Vítězslav Vávra se v ní objevuje pouze okrajově a svůj příběh bude mít ve druhém díle, který vyjde koncem ledna 2012. Vávru ovšem spoluje s Rothem pikantní historka, kterou v knize prozradil – v roce 1992 spolu absolvovali casting na pornoherce! To sympatická Heidi Janků na podobném castingu nikdy nebyla, ale v knize najdeme dva její akty, které dělí od vzniku téměř dvacet let.

Foto: Nakladatelství Prchal

Editor: Janinka
Vytvořeno: 07.12.2011 04:55
Poslední změna: 08.12.2011 10:45

RSS

Hodnocení: 4.67 (9x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz