Kultura

Queens Style Zone 8

Osmé pokračování tradičního street dance battlu Queens Style Zone proběhne v ostravském klubu Marley poslední dubnový den, tedy 30. dubna 2011. Opět vás čeká večer plný pouličního tance, nahecovaných battlů i skvělé muziky. Do Ostravy se chystají špičkoví tanečníci nejen z celé republiky, ale i ze Slovenska nebo Polska.

Queens Style Zone 8Poprvé v Čechách se bude na Queens Style Zone 8 soutěžit v kategorii experimental, což je jednoduše řečeno kategorie, od které do poslední chvíle ani sami tanečníci neví, co čekat. Deejay totiž v tomto případě může pustit jakoukoliv šílenost, takže o absolutní freestyle rozhodně nebude nouze.

Do klubu Marley se vrátí krump battle, jehož atmosféra na předminulém vydání akce byla nepřekonatelná. Vzpomeňte si na vyhecované finále mezi Queen Snipee z Union Runners a Tiger z polské crew Top Toys. Jako protipól k tomuto ostrému battlu můžeme označit další kategorii, kterou bude dancehall. Ten se vrátí do Marleye skoro po roce, tehdy černošská tanečnice Mitu z Etiopie nenechala nikoho na pochybách, že v Česku a Slovensku nemá konkurenci. Letos dá šanci i ostatním tanečnicím, protože usedne do poroty. Pokud tedy máte rádi dancehallové a reggaetonové rytmy, rozhodně neváhejte.

Poslední kategorií, ve které se bude 30. dubna 2011 v Ostravě battlovat, je hip hop. Soutěžit ale tentokrát budou dvojice, což Marley také dlouho nezažil. Dá se tedy očekávat velmi zajímavý battle, ve kteréms e proti sobě postaví páry z různých koutů nejen České republiky.

Jako vždy zbylo i tentokrát v programu místo na doprovodný program. Těšit se můžete na house dance jam a house dance showcase v podání domácí Roots Company. Premiéru na Queens Style Zone bude mít tzv. rollerdance, tedy tanec na kolečkových bruslích.

Za gramofony se po pauze postaví rozhodně nejoblíbenější party DJs na Severní Moravě, Dj Lowa a "zewlák" Kmín, na afterparty se pak dočkáte také Dje Boruufa.

Organizátoři nezapomínají ani na to, že noc se přehoupne v první máj, což je, jak všichni víme, lásky čas. Stejně jako v loňském májovém vydání akce vás i tentokrát čeká speciální afterparty plná největších r´n´b hitů. Nebudou chybět dnes už klasické songy od Ushera, Nellyho, Ashanti, Destiny´s Child, R. Kellyho, En Vogue a spousty dalších. Party loni sklidila obrovský úspěch a stejný osud se dá očekávat i v letošním roce.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 22.04.2011 10:10
Poslední změna: 23.04.2011 08:38

RSS

Hodnocení: 4.00 (1x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz