Knihy

Název a obálka závěrečného dílu série Odkaz Dračích jezdců odtajněny

Random House odtajnil název a obálku závěrečného dílu série Odkaz Dračích jezdců autora Christophera Paoliniho.

Inheritance
Inheritance
Americké nakladatelství Random House, které objevilo Christophera Paoliniho a jeho svět draků, přišlo se zprávou, na kterou netrpělivě čekaly miliony fanoušků po celém světě. Čtvrté pokračování světových bestsellerů Eragon, Eldest a Brisingr, které bude závěrečným dílem celé série, ponese název Inheritance. Čtvrtý díl světově proslulé série vyjde v USA a na dalších vybraných trzích 8. listopadu 2011. V České republice se fanoušci dočkají v první polovině roku 2012.

"Všechny otázky, které si kladou čtenáři na celém světě, budou v posledním díle konečně zodpovězeny," řekl Christopher Paolini. "Vše bude odhaleno!"

Inheritance vyjde v USA současně také v digitální podobě jako e-kniha a audiokniha. Vydání bude provázet masivní marketingová kampaň v televizi, v kinech a v tisku a také autorské čtení v deseti vybraných městech USA, které bude zahájeno 8. listopadu 2011 v New Yorku. Autorem nádherné ilustrace zeleného draka na obálce je známý ilustrátor John Jude Palencar, který vytvořil obálky i pro všechny předchozí díly série.

Všechny tři doposud vydané díly, Eragon, Eldest i Brisingr, se staly mezinárodní senzací. Eragon vyšel celkem ve 49 jazycích a všech tří dílů se po celém světě prodalo více než 25 milionů výtisků. Když v září 2008 vyšel Brisingr, během prvního dne se v Severní Americe prodalo přes 550 000 výtisků, což je nejvíce prodaných výtisků jedné knihy během jednoho dne a současně nejrychleji prodávaný titul v celé historii nakladatelství Random House. I v České republice zaznamenala edice obrovský úspěch.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 01.04.2011 07:42
Poslední změna: 29.04.2011 01:39

RSS

Hodnocení: 5.00 (5x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz