Společnost - Pozvánky

Pozvánka na autogramiádu ke knize Aleše Cibulky

Autogramiáda Aleše Cibulky a Yvony Žertové ke knize Cibulka na Toboganu, která je knižní podobou oblíbeného a úspěšného rozhlasového pořadu, proběhne v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze v pondělí 14. února 2011 v 16 hodin. Akce proběhne za účasti populárních osobností, mezi nimiž nebudou chybět Věra Nerušilová, Hana Talpová, Petr Jablonský, Ivana Andrlová, Pavel Trávníček, Zbyšek Pantůček, Otakar Brousek ml., Heidi Janků, Ivo Pavlík, Šárka Kubelková, Pavel Kožíšek, Viktor Sodoma a Dalimil Klapka.

Tobogan přichází za posluchači týden co týden už dvacet let. S Alešem Cibulkou se v něm jeho milovníci setkávají od roku 2004. Stal se velmi zdatným následovníkem zakladatele pořadu, Tomáše Slámy. Od té doby sobotu co sobotu přináší se svými hosty, ať už z přímého přenosu z Divadla U Hasičů nebo z natáčení Toboganu v pyžamu, hodinku dobré nálady a veselé pohody.

Chcete-li si připomenout to nejlepší z "Cibulkových" Toboganů, máte jedinečnou příležitost. Vedle přepisu těch nejzdařilejších setkání zajímavých hostů v divadle, která pro vás vybrala a sepsala režisérka pořadu Yvona Žertová a víc jak sedmdesáti fotografií hostů jednotlivých pořadů, na vás čekají také Alešovy fejetonky, jež prozrazují mnohé ze zákulisí natáčení. A aby toho nebylo dost, bonusem knížky je unikátní CD s nahrávkami z Toboganů.

Pozvánka na autogramiádu ke knize Aleše Cibulky

Editor: Janinka
Vytvořeno: 08.02.2011 07:00
Poslední změna: 29.04.2011 02:33

RSS

Hodnocení: 4.83 (6x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz