Kultura

The Roads a Lus3 si umanuli, že vás utancují k smrti

The Roads jsou čtyři Češi a jeden Angličan, kteří se dali dohromady v Praze koncem roku 2006. Vydali dvě desky v roce 2009 The Roads a v roce 2010 The Witness a natočili čtyři videoklipy. Na jaře 2009 se odstěhovali do Berlína s cílem živit se jen a jen svou vlastní hudbou. Zanedlouho získali stálé angažmá v prestižních klubech Sage a White Trash, kde pravidelně vystupují. V Čechách se o parádní zábavu The Roads a Lus3 postarají 3. února 2011 společně s předkapelou Apathea.

The Roads
The Roads
Koncem roku 2009 The Roads vyhráli soutěž RGM Live Space, což jim zajistilo spolupráci s vydavatelstvím RGM, se kterým vydali album The Witness. Kapela má za sebou bezpočet vystoupení v televizi a rádiích v České republice, např. Noc s Andělem, Dobré ráno s ČT, Medúza, Musicblok či Óčko, i v Německu v Radiu Fritz, Motor FM a Radio Eins.

The Roads hrají s obrovským nasazením a není divu, že zvláště v menších klubech se vystoupení často zvrhnou v jednu velkou párty, kdy publikum tančí na stolech, na baru i na podiu spolu s kapelou. Tohle můžete zažít i vy, a to na jedinečném mejdanu v Lucerna Music Baru, kde se jako další kapela tohoto večírku představí Lus3. Lus3
Lus3
Hravost, drzost a styl jsou hlavními atributy této electro-punkové formace. Současnou podobu získala kapela na jaře roku 2009, kdy do kapely přišla zpěvačka Veronika Kratochvílová. Nezaměnitelný sound kapely vytváří elektronické samply, ostré kytarové linky a výrazný vokál. Energická liveshow, podpořená módními outfity zpěvačky, mnohdy odkazuje ke kapelám typu Yeah Yeah Yeahs, The Ting Tings, CSS nebo Robots In Disguise.

O parádní zábavu se večer 3. února 2011 kromě The Roads a Lus3 postará také předkapela Apathea. A že i oni to uměj pořádně rozbalit, se přijďte přesvědčit do pražského Lucerna Music Baru. Vstupenky za 120 Kč + poplatky zakoupíte v sítích Ticketpro.cz, Ticketstream.cz a Ticketportal.cz, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku, na místě v den koncertu pak za 150 Kč.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 14.01.2011 11:20
Poslední změna: 16.01.2011 11:52

RSS

Hodnocení: 4.33 (6x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz