Společnost - Pozvánky

Pozvánka na křest knihy Pavla Kosatíka Čeští demokraté

Slavnostní křest knihy autora bestsellerů Pavla Kosatíka s názvem Čeští demokraté aneb 50. nejvýznamnějších osobností veřejného života se uskuteční v pondělí 22. listopadu 2010 v 17 hodin v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze. Knihu pokřtí Zdeněk Tůma a Jan Burian, který bude akci moderovat.

Pozvánka na křest knihy Pavla Kosatíka Čeští demokratéDlouholetý autor vydavatelství Mladá fronta Pavel Kosatík představuje ve své nové knize Čeští demokraté s podtitulem 50. nejvýznamnějších osobností veřejného života nejvýznamnější demokratické představitele veřejného života. V padesáti esejisticky pojatých medailonech čtenáře seznámí s vrcholnými činy osobností, které se zasadily o rozvoj demokracie u nás. Vedle Františka Palackého, kterým kniha začíná, tak stojí státotvorné činy T. G. Masaryka, Edvarda Beneše či Václava Havla.

Pozvánka na křest knihy Pavla Kosatíka Čeští demokratéHlavní autorovou snahou je ovšem zachycení proměn a rozporů mezi slovy a činy těchto osobností. Kniha je bohatě ilustrovaná a doplněná informačními bloky.

Křest knihy Pavla Kosatíka s názvem Čeští demokraté se bude konat 22. listopadu 2010 od 17 hodin slavnostní křest knihy v Paláci knih Luxor za účasti autora. Kmotry budou bývalý guvernér ČNB Zdeněk Tůma a písničkář a spisovatel Jan Burian, který bude také akci moderovat.

Ukázka z knihy - T. G. Masaryk
Ukázka z knihy - T. G. Masaryk
Ukázka z knihy - Václav Havel
Ukázka z knihy - Václav Havel

Editor: Janinka
Vytvořeno: 12.11.2010 06:32
Poslední změna: 29.04.2011 02:39

RSS

Hodnocení: 4.80 (5x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz