Kultura

Taylor Swift vydává nové album

Křehká blondýnka Taylor Swift, která v roce 2008 celosvětově zazářila hitem Love Story a následně vydanou deskou Fearless, se vrací zpět. V rádiích již má nový hit a také můžete poslouchat další skladby ze zbrusu nového studiového alba.

Taylor Swift vydává nové albumDvacetiletá kráska, Taylor Swift
Taylor Swift
country-popová zpěvačka, kytaristka, textařka, hudební producentka a herečka Taylor Swift vydala koncem října roku 2010 své v pořadí třetí album, které nazvala Speak Soon. Za pilotní singl byla vybrána popově laděná píseň s názvem Mine, která je již na první poslech jasnou podzimní hitovkou a brázdí již nějaký ten týden i českých éterem.

Nové album Speak Soon přinese celkem čtrnáct písní, přičemž pod všemi je Taylor Swift podepsána jako autorka. O produkci desky se opět postaral Nathan Chapman, který s Taylor Swift pracoval i na veleúspěšné desce Fearless. Za toto album Taylor Swift obdržela v roce 2009 i čtyři prestižní ceny Grammy.

Taylor Swift vydává nové albumJak sama zpěvačka uvádí, celá deska je velmi osobní a pro zpěvačku je něco jako otevřený dopis. Každou skladbu totiž věnovala někomu jinému ze svých blízkých a v každé písni tak popisuje, co k dotyčné osobě cítí. Již první výsledky prodejnosti singlu Mine potvrzují, že jde opět o trefu do černého. To by však pro tuto blondýnku nemělo být příliš velkým překvapením. Na svém kontě má doposud více než třináct miliónů prodaných desek a beznadějně vyprodané koncerty na všech zastávkách svého posledního turné. Kromě toho všeho patří Taylor Swift i mezi nejoblíbenější celebrity vůbec. Na síti Facebook má více než 11 miliónů fanoušků a na účtu Twitter její každý krok pozoruje přes čtyři milióny lidí. Lze tedy očekávat, že po vydání nové desky tato čísla ještě hodně povyrostou.

Foto Universal Music.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 08.11.2010 09:17
Poslední změna: 19.11.2010 04:44

RSS

Hodnocení: 4.67 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz