Kultura

Tom Jones vydá desku plnou jedinečných coververzí

Legendární zpěvák Tom Jones, který 7. června 2010 oslaví neuvěřitelné 70. narozeniny, se rozhodl vzdát poctu svým oblíbeným kolegům a vzorům z hudební branže a natočil desku plnou předělávek.

Tom Jones
Tom Jones
Deska coververzí Toma Jonese se na trhu objeví 26. července 2010 pod názvem Praise And Blame.

Nové CD přinese celkem jedenáct písní a do života ho uvádí speciální dvojsingl, který tvoří předělávka písně Johna Lee Hookera Burning Hell a coververze písně legendárního Boba Dylana What Good Am I. Kromě těchto dvou obrovských legend deska nabídne ještě například předělávky písní od Susan Werner, Mahalia Jackson, Sister Rosetta Tharpe nebo The Staple Singers.

Tom Jones Praise And Blame
Tom Jones Praise And Blame
Celé album vzniklo v produkci velmi uznávaného producenta Ethana Johnse, který produkoval například alba pro Lauru Marling, Kings Of Leon, Paulu Nutini nebo Rufuse Wainwrighta. Jeho inovátorský pohled na produkování dal starým hitům v novém kabátě Toma Jonese naprosto ojedinělý rozměr. "Tahle deska je evokující kolekcí, na které se vracím ke svým kořenům. Při interpretaci těchto bluesových, gospelových a country písní jsem měl srdce na dlani a veškeré emoci na desce jsou pravé a emocionálně syrové," uvedl v rozhovoru ve studiu sám Jones.

Tom Jones se vrací ke svým kořenům. Nenechte si ujít jeho nové album Praise And Blame.

Foto Universal Music

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 28.05.2010 09:56
Poslední změna: 06.06.2010 07:36

RSS

Hodnocení: 5.00 (5x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz