Kultura

Věra Martinová oslavila padesátku

Čerstvé padesátnici Věře Martinové gratulovala řada osobností a zpěvačka dostala k jubilejním narozeninám také zlatou desku.

Věra Martinová a Helena Vondráčková
Věra Martinová a Helena Vondráčková
První dáma české country, Věra Martinová se zlatou deskou
Věra Martinová se zlatou deskou
Věra Martinová, oslavila své padesátiny koncertem v pražském Vinohradském divadle, kam jí přišla popřát řada známých osobností českého show businessu.

Zpěvačka, která se od poloviny 80. let drží na špici svého žánru, bilancovala s úsměvem a s humorem. Bavič a moderátor Karel Šíp věnoval Věře přetextovanou píseň Toulavý džíny. Na jevišti k tomu řekl: "Pokusil jsem se o jakousi aktualizaci textu, protože hit by se měl vyvíjet s jeho interpretem. Věra přichází do věku, kdy má místo toulavých džín spíše usedlou sukni, takže jsem název tohoto šlágru poupravil."

Věra Martinová a Karel Šíp
Věra Martinová a Karel Šíp
Věra Martinová s Jiřinou Bohdalovou
Věra Martinová s Jiřinou Bohdalovou
V žertovném duchu se nesla i následná oslava, kde zpěvačka přijímala gratulace od svých kolegů, Heleny Vondráčkové, Jitky Zelenkové, Nadi Urbánkové nebo Jiřiny Bohdalové. Se známou herečkou je pojí letité přátelství ze zájezdů s fotbalovým klubem hvězd Amfora.

Na koncertě převzala Věra Martinová i zlatou desku za album Věřím svým snům a pokřtila nové CD a DVD s názvem Křídel se nezříkám. Věra Martinová oslavila padesátku"Ve svém životě sice bilancuji a na DVD najdou fanoušci chronologický průřez mojí kariérou, ale na CD jsou zbrusu nové písničky. Končit rozhodně nehodlám," loučila se s diváky sympatická interpretka.

Foto Popron Music

Editor: Janinka
Vytvořeno: 25.04.2010 12:41
Poslední změna: 30.04.2010 11:28

RSS

Hodnocení: 4.13 (8x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz