Kultura

Digit All Love bude v Paláci Akropolis servírovat trip hop

Dubnové EuroConnections ozdobí při své první návštěvě České republiky polská skupina Digit All Love, která na koncertě v Paláci Akropolis naservíruje trip hop s orchestrální grácií.

Digit All Love
Digit All Love
Devítičlenný all-star band muzikantů z Wroclavi Digit All Love předvede na pódiu Paláce Akropolis jak to vypadá, když se náladotvorný a intimní trip hop propojí s energií akustických nástrojů. Delikátně krásné skladby Digit All Love posouvají hranice trip hopu až do teritoria moderního sofistikovaného písničkářství mimo žánrové hranice. Jedna z nejoriginálnějších kapel našich severních sousedů představí v Praze svoje aktuální druhé album nazvané V a součástí jejich produkce je i sugestivní vizuální doprovod. Domácím hostem večera bude moravské duo Fiordmoss kombinující chladné zvuky strojů s vřelým folkem.

Digit All Love bude v Paláci Akropolis servírovat trip hopTrip hop vznikl v polovině devadesátých let průnikem hlubokých lidských emocí do chladné elektronické hudby. Polský band Digit All Love dokázal z této formulky vytěžit něco zcela originálního. Místo aby samploval praskající vinyly, rozhodl se wroclavský producent elektronické hudby Maciek Zakrzewski v roce 2005 angažovat pro svůj nový projekt i respektované profesionální muzikanty z jazzových a vážnohudebních těles. Výsledkem byl ambiciozní devítičlenný projekt Digit All Love, který propojuje postupy elektronické hudby s akustickými nástroji. Koncert skupiny Digit All Love je ojedinělý zážitek, při kterém jejich sofistikovaná hudba roste pod náporem energie z živého vystoupení talentovaných hudebníků. Wroclavský band působí jako dobře namazaný stroj, který suverénně pilotuje výtečná vokalistka Natalie. Nedílnou součástí jejich produkce je ale i abstraktní vizuální doprovod, o který se stará japonský VJ Toyotaka Ota. Digit-All Love vystupuje v sestavě Natalia Grosiak – vokály, Maciek Zakrzewski - samply, elektronika, produkce, Bond – kontrabas, Mush – bicí a smyčky, Mont-R – kytara, Ola Kwiatek – housle, Rafal Zalech – viola a Ola Konczak – violoncello.

15. dubna 2010 od 19:30 hodin bude v Paláci Akropolis na večírku EuroConnections znít chytrá elektronika tepající lidským srdcem v podání Digit All Love.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 09.04.2010 08:40
Poslední změna: 18.04.2010 05:30

RSS

Hodnocení: 4.00 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz