Kultura

Slonovski Bal v Rock Café

Od svého založení odehrála kapela Slonovski Bal stovky bouřlivých koncertů na pódiích po celém světě. Po dlouhé době přijede tato nejdivočejší balkánská kapela i do České republiky. Zklamání je vyloučeno.

Slonovski Bal
Slonovski Bal
České publikum poprvé slyšelo šílenou balkánskou sešlost Slonovski Bal v roce 2001, kdy kapela koncertovala napříč Českou republikou. Společně se svým lídrem Toshou Vukmirovicem kapela sbírá bohatou balkánskou hudbu a zdobí ji originálními aranžmá.

Slonovski Bal v Rock CaféKapela za ta léta prošla přirozenou změnou a nyní do Prahy přijíždí s novou kůží. Slonovski Bal se zelektrizoval a je čím dál tím perkuzivnější. Basa, elektrická kytara, starší synťáky a derbuka se přidali k tradičnějším nástrojům jako například tapan, klarinet, saxofón a tahací harmonika. Ve své nové podobě nabízí Slonovski Bal publiku, svým stylem plným humoru a autenticity, explozivní hudební koktejl, který reprezentuje nejaktuálnější a nejživější tvar balkánské hudby. Slonovski Bal v Rock CaféElektrizace přidala balkánské hudbě velké množství nových zvuků a omamující aspekt, což jí umožňuje neomezené možnosti nových směrů a dalších změn.

Slonovski Bal nabízí pražskému publiku po dlouhé nepřítomnosti právě tyto nové možnosti. Jestli jste ještě nezažili úžasný hudební zážitek a intenzivní mejdan v podání kapely Slonovski Bal, máte příležitost se zaposlouchat do jejich divokých rytmů v úterý 12. ledna 2010 od 19:30 hodin v pražském Rock Café.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 10.01.2010 10:43
Poslední změna: 20.01.2010 10:04

RSS

Hodnocení: 5.00 (5x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz