Kultura

Skyline si do Lucerna Music Baru pozvali Groveho s Bárou Vaculíkovou

Kapela Skyline, která vystoupí 15. prosince 2009 v Lucerna Music Baru si jako hosta svého koncertu pozvali Groveho s Bárou Vaculíkovou z Yellow Sisters.

Skyline si do Lucerna Music Baru pozvali Groveho s Bárou VaculíkovouGrove je jednočlenný projekt z Prahy, věnující se skládání muziky už od roku 1996. Skyline si do Lucerna Music Baru pozvali Groveho s Bárou VaculíkovouTen se jako jeden z mála u nás věnuje klasickému breakovému zvuku s mírným progressive a funky nádechem. Nejviditelnější zářez má zatím skrze rádio Wave, kde úspěšně táhl se skladbou Warriors, kterou nazpívala Klára Nemravová.

Produkce ve vlastní režii ho posunula mezi producentskou elitu zdejší klubové scény. Našlapané tracky vestavěné na pořádně hutné basové lince z progressive a funky nádechem, v neposlední řadě kladné recenze třeba od slavného světoběžníka Adama Freelanda a navíc po výborných vystoupeních právě v Crossu, Roxy a brněnské Flédě má rozhodně co nabídnout. Zahrál si vedle jmen Chris Carter, Undergang nebo Vlad Sokolov.

V poslední době se Grove angažuje také v projektu Los Dodos (grove vs. dj brada), kde se účastnili se svou skladbou Rokytka hitparády Velká Sedma na Grove
Grove
Radiu 1 a mají v této sestavě za sebou řadu vystoupení, naposledy úspěšná party Drumix v klubu Na Lávce.

Bára Vaculíková
Bára Vaculíková
Groveho vystoupení se skládá jak z vlastních skladeb tak z oblíbených věcí většinou od breakbeatových producentů. Vlastní skladby v poslední době vznikají i za spolupráce zpěvačky Báry Vaculíkové z Yellow Sisters, která Groveho set v Lucerna music baru obohatí svým vokálem.

Vstupenky na koncert Skyline, kde Grove s Bárou Vaculíkovou vystoupí, jsou k zakoupení v sítích Ticketpro.cz, Ticketstream.cz a Ticketportal.cz za 200 Kč + poplatky nebo v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Klub bude 15. prosince 2009 otevřen od 20 hodin.

Foto D SMACK U PROMOTION

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 10.12.2009 09:42
Poslední změna: 22.12.2009 11:01

RSS

Hodnocení: 4.00 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz