Kultura

Take That vydávají koncertní cirkus na DVD

Britská "chlapecká" kapela Take That vydala zhruba před rokem desku nazvanou The Circus, která zaznamenala velký úspěch nejen u fanoušků, ale dokonce i u kritiky. Po jejím vydání následovalo logicky turné, které se nyní dostává na DVD.

Take That The Circus Live
Take That The Circus Live
Take That v roce 2009 absolvovali koncertní šňůru převážně po britských ostrovech, přičemž zaznamenali jak rekord v rychlosti, s jakou se lístky na všech dvacet koncertů prodávaly, tak následně i velmi pozitivní kritiku, která na adresu jejich koncertů nešetřila chválou.

Take That
Take That
Koncertní DVD s názvem The Circus Live, které Take That právě vydávají, zaznamenává samotný závěr celé šňůry, kdy tito pánové vystoupili hned čtyřikrát za sebou v beznadějně vyprodaném Wembley Stadium.  

Take That si s tímto DVD dali patřičně záležet, neb k němu přidali ještě druhý disk, na kterém je můžeme zažít tak, jak se často neprezentují. Jde totiž o téměř unplugged vystoupení z legendárních studií Abbey Road, během kterého tato čtveřice představují ty nejzdařilejší kousky z obou posledních desek The Circus a Beautiful World, tedy z tvorby po jejich vytouženém comebacku.

Take That vydávají koncertní DVD, nechte se i vy pozvat do jejich cirkusové manéže.

Foto Universal Music.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 27.11.2009 05:06
Poslední změna: 08.12.2009 09:24

RSS

Hodnocení: 4.40 (5x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz