Kultura

Tori Amos vydavá své první zimní album

I když zpěvačka Tori Amos v roce 2009 již jednou zazářila díky desce Abnormally Attracted To Sin, kterou vydala na jaře, rozhodla se v tomto roce potěšit fanoušky ještě jedním albem, které věnovala zimě.

Tori Amos Midwinter Graces
Tori Amos Midwinter Graces
Album zpěvačky Tori Amos, které přináší dvanáct písní, nese název Midwinter Graces a z větší části obsahuje klasické vánoční koledy. To, že se nejedná pouze o album věnované vánocům, ale spíše celé zimě, potvrzuje sama zpěvačka. Tori Amos
Tori Amos
Tori na desku totiž zařadila i pět kousků se zimní tématikou, které sama napsala. Kromě toho dala některým klasickým koledám i vlastní text. Natáčení alba vzniklo za doprovodu osvědčených spolupracovníků, tedy kytaristy Maca Aladdina, bubeníka Matta Chamberlaina a baskytaristy Jona Evanse. Nevšedního aranžmá zimních a vánočních písní se ujal John Philip Shenal.

Náročnější fanoušky jistě potěší, že Tori desku vydává i v limitované verzi se dvěma bonusovými skladbami a přiloženým DVD, na kterém Tori v exkluzivním rozhovoru mimo jiné vysvětluje, co jí vůbec k natočení zimní desky vedlo.

Tori Amos a album Midwinter Graces je lahůdkou pro opravdové hudební fajnšmekry a fanoušky Tori Amos.

Foto Universal Music

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 27.11.2009 04:46
Poslední změna: 07.12.2009 09:15

RSS

Hodnocení: 5.00 (2x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz