Kultura

Dara Rolins si splnila sen a připravila exkluzivní vánoční dárek svým fanouškům

V průběhu vánočních koncertů na konci roku 2009 nahrála zpěvačka Dara Rolins vánoční album s názvem Šťastné a veselé.

Dara Rolins Šťastné a veselé
Dara Rolins Šťastné a veselé
Velkolepý hudební Dara Rolins a Paľo Habera
Dara Rolins a Paľo Habera
projekt "vánočního koncertu" slavných světových hitů, do kterého se Dara Rolins pustila, vyvrcholil 11.- 12. listopadu 2009 v pražském klubu SaSaZu. Dva kamiony plné nejmodernější techniky proměnili klub v koncertní sál amerického střihu, který hostil kompletní čtyřicetičlenný symfonický orchestr pod taktovkou Davida Solaře.

Bohatý repertoár, o který se s Darou podělil například Paľo Habera, Tina, Matěj Ruppert, Tonya Graves, Dan Bárta, Marta Jandová a DJ Wich, byl skutečně koncipován jako velká slavnostní show s nečekaně svěžím a pestrým uchopením proslulých hitů. V originálních duetech se představily slavné, populární světové skladby od George Michaela, Johna Lennona, Stevie Wondera, Marta Jandová a Dara Rolins
Marta Jandová a Dara Rolins
ale i slovenská klasika v netradiční interpretaci i výpravném aranžmá. Dara Rolins si splnila sen a připravila exkluzivní vánoční dárek svým fanouškůmBonusem je remake legendárního megahitu Zvonky štastia s aktuálním názvem Zvonky 2009 samozřejmě v duetu s mistrem Karlem Gottem.

Součástí show bylo natáčení vánočního alba Šťastné a veselé, které se objevilo na proejních pultech již na konci listopadu 2009 a obsahuje to nejlepší z obou koncertů.

Foto Universal Music

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 26.11.2009 12:30
Poslední změna: 05.12.2009 09:45

RSS

Hodnocení: 4.29 (7x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz