Společnost

Koncert Srdeční záležitosti v roce 2009 již posedmé

I letos se uskuteční tradiční koncert Srdeční záležitosti, jehož letošní ročník je již sedmým koncertem v pořadí. Benefiční koncert Srdeční záležitosti připravuje David Novotný a Obecně prospěšná společnost Mater et pueri, jejíž spoluzakladatelkou a předsedkyní správní rady je zpěvačka Magda Malá.

Koncert Srdeční záležitosti v roce 2009 již posedméSpolečnost Mater et pueri byla založena v roce 2005 a jejím cílem je pomáhat svobodným matkám v tísni, které Koncert Srdeční záležitosti v roce 2009 již posedmése ocitly v těžkých životních situacích. Výtěžek z koncertu Srdeční záležitosti bude věnován právě ve prospěch matek s dětmi v tísni.

Koncert Srdeční záležitosti v roce 2009 podpoří Magda Malá, Hana Zagorová, Kateřina Brožová, Hana Křížková, Marcela Březinová, Leona Černá, Šárka Vaňková, Bohouš Josef, Martin Maxa, Vlastimil Horváth, Vlastimil Harapes, Petr Dopita, Marián Vojtko, Ondřej Ruml, Martin France, sbor F. L. Gassmanna a Vláďa Hron, který bude nejen zpívat, ale zároveň vás celým koncertem provede.

Koncert Srdeční záležitosti podpoří celá řada známých tváří
Koncert Srdeční záležitosti podpoří celá řada známých tváří
Na tiskovou konferenci přišla řada osobností, které na koncertě vystoupí, a někteří z nich prozradili, co nového chystají a co je v létě ještě čeká. Vlastmil Harapes a Hana Křížková
Vlastmil Harapes a Hana Křížková
Leona Černá nyní pilně zkouší s Míšou Noskovou, Šárkou Vaňkovou a Terezou Zimovou na nový projekt 4Ladies. I Ondřej Ruml zkouší muzikál, a to Johanku z Arku a také Kudy kam, takže má zcela pracovní prázdniny. Pozvání na koncert Srdeční záležitosti přijal Ondřej Ruml rád, protože charita je pro něho samozřejmostí. Maminka Magda Malá přišla s malou Terezkou, která se stala miláčkem celého setkání. Když Terezka začala brečet, uklidnila ji svým zpěvem muzikálová zpěvačka Hana Křížková, která prozradila, že se vrátila z Turecka, kam jezdí každý rok s dětmi Vlastmil Harapes s Magdou Malou zazpívají duet Kráska a zvíře
Vlastmil Harapes s Magdou Malou zazpívají duet Kráska a zvíře
na léčebný pobyt. "Teď začnu zase zkoušet ve všech muzikálech, ale čeká mě ještě zřejmě operace kolene," posteskla si Hana Křížková. O malou Terezku se poté postaral spolupořadatel koncertu David Novotný. Na Magdu Malou se těší Vlastimil Harapes, který se nemůže dočkat až si s ní zazpívá jejich písničku Kráska a zvíře. To Vlasta Horváth si posteskl, že letos nic nestíhá, protože přestavuje dům a v létě má vždy plno akcí.

Koncert Srdeční záležitosti se uskuteční 12. září 2009 od 17 hodin v Divadle Broadway. Vstupenky v ceně 290 Kč jsou k dostání v sítích Ticketportal.cz, Ticket Art.cz, v předprodeji v Divadle Broadway nebo je lze objednat na info@mater-et-pueri.cz.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 24.08.2009 08:43
Poslední změna: 25.08.2009 11:25

RSS

Hodnocení: 4.13 (8x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz