Kultura

Singl V bezvětří ohlašuje nové album Anety Langerové

V těchto dnech vstupuje do českého éteru první singl z chystané novinky zpěvačky Anety Langerové. Jmenuje se V bezvětří a hudbu k němu složila sama Aneta.

Aneta Langerová
Aneta Langerová
Zpěvačka Aneta Langerová pokračuje ve studiu na přípravě svého třetího alba, které vyjde na podzim roku 2009. Turné k nově připravovanému albu se chystá začátek roku 2010.

Singl V bezvětří ohlašuje nové album Anety LangerovéAneta nedávno odhalila svůj nový autentický web, který bude pravidelně navštěvovat a naplňovat zajímavostmi z jejího každodenního života. Tento studiový blog bude Anetiným hlavním komunikačním kanálem se všemi fanoušky, kteří se tak dozví novinky o novém albu, koncertech a jiných Anetiných aktivitách. První zajímavostí je Anetin příspěvek k samotné tvorbě webu, protože hlavní grafická část je její autentická kresba. V nejbližší době se kromě nového webu bude Aneta vyskytovat také na Facebooku, Twitteru MySpace a dalších sociálních sítích.

Hana Hegerová otevře spolu s Anetou Langerovou kavárnu Potmě
Hana Hegerová otevře spolu s Anetou Langerovou kavárnu Potmě
Ve čtvrtek 11. června 2009 můžete Anetu potkat v kavárně Potmě, kterou bude otevírat  ve 13 hodin na Ovocném trhu spolu s Hanou Hegerovou. Na sedm dní tak otevře dveře do světa černějšího než ebenový dřevo, za jehož zdmi se vaří nejčernější káva u nás. Pátý ročník Kavárny Potmě nově nabídne také doprovodný hudební program na střeše kavárny pod názvem Hudbou ke společnému světu. V průběhu týdne tam vystoupí například Michal Hrůza, Tomáš Klus nebo frontman skupiny Chinaski Michal Malátný. Patronka projektu Aneta Langerová se ihned po slavnostním otevření promění v číšníci, a první návštěvníci tak budou mít ojedinělou možnost nechat se obsloužit milou Světluščí patronkou. Singl V bezvětří ohlašuje nové album Anety LangerovéPozději odpoledne pak atmosféru v kavárně zpříjemní "hraním Potmě".

"Minulý rok jsem poprvé zpívala a hrála  potmě a také se snažila  obsloužit všechny návštěvníky, kteří si do kavárny přišli v klidu posedět a zažít něco, co zanechá v člověku silnou vzpomínku na svět bez barev.  Hraní a zpívání potmě je pro mě opět výzvou, ale když se zadaří, vyzpívám ze sebe mnohem víc než za světla. Tma má kouzlo fantazie." svěřila se Aneta Langerová.

V průběhu léta 2009 Aneta Langerová vystoupí na několika festivalech, jmenujme například 19. června 2009 Letní Slunohrad v Ostravě, 20. června 2009 Dny města Karviná a Festival Karviná, 4.července 2009 Energy Fest v Karlových Varech v rámci MFF, 5. července 2009 Festival Rock for People v Hradci Králové nebo 25. července 2009 Benátskou noc na Malé Skále.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 15.06.2009 11:30
Poslední změna: 29.06.2009 09:53

RSS

Hodnocení: 4.89 (9x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz