Kultura

1. evropská soutěž světel, ohňů a laserů Pyrogames v České republice

První ohňostrojová a laserová show bude představena v České republice 28. srpna 2009.

Pyrogames 2009
Pyrogames 2009
Na dostihovém závodišti Velká Chuchle v Praze mohou návštěvníci spatřit gigantické obrazy vystřelované mistry ohňostrojů z Německa na hudební podkres až do výšky 500 metrů. Pyrogames jsou večerem nejlepší zábavy a obrovským představením pro celou rodinu.

1. evropská soutěž světel, ohňů  a laserů Pyrogames v České republicePyrogames je setkání oceněných německých pyrotýmů v napínavém souboji plném dynamiky, nasazení a vášně. Za doprovodu hudby či bez ní můžete zažít nezaměnitelná barevná světla, zářící efekty a zázračná umělecká díla zdobící hvězdnou oblohu.

Umělci bojují o vytoužený titul vítěze a při svých uměleckých vystoupeních rozbuší srdce každého. Ukážou vám jedinečné představení plné světelných blesků, hořících plamenů a ohnivých kruhů, které tento večer jistě zařadí k nezapomenutelným zážitkům pro velké i malé diváky.

1. evropská soutěž světel, ohňů  a laserů Pyrogames v České republiceKromě soutěží s grandiózními pozemními a výškovými ohňostroji je připraven zábavný rodinný program. Živá hudební vystoupení na pódiu a zábavní umělci zkracující čekání na tmu. Pyrogames slibují mimořádný zábavný program pro všechny návštěvníky.

1. evropská soutěž světel, ohňů  a laserů Pyrogames v České republice Vrcholem večera je sensační laserová a ohňostrojová show berlínského laser a pyro umělce Jürgena Matkowitze. Inscenoval například jedinečnou laserovou show k otevření berlínského Olympijského stadionu pro 85 000 diváků. K jeho největším osobním úspěchům patří také závěrečná show Berlínského Fanmeile na MS 2006 ve fotbale pro 800 000 diváků.

Předprodej vstupenek je zajištěn v síti Ticketpro.cz.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 05.06.2009 09:38
Poslední změna: 19.06.2009 12:59

RSS

Hodnocení: 5.00 (6x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz