Kultura

Deep Purple Live in Prague

Možná jedna z posledních příležitostí, kdy Deep Purple vystoupí před publikem v Čechách.

Deep Purple vystoupí v Praze
Deep Purple vystoupí v Praze
Legendární anglická hardrocková kapela Deep Purple, založená v roce 1968, se vrací do Čech. Deep Purple Live in PragueV rámci asijsko-evropského turné kapela odehraje 4. května 2009 v pražské Tesla aréně na Výstavišti exkluzivní koncert.

Skupina Deep Purple za svou dlouhou kariéru ovlivnila desítky významných umělců i tisíce amatérů. Inspirující jsou jejich kytarové riffy i způsob hry na varhany Hammond nebo na bicí. I když nová alba už nedosahují významu tvorby z 60. a 70. let, Deep Purple Live in Praguekoncerty jsou stále velmi navštěvované. Na koncertu v Praze se tak můžete těšit i na klasické evergreeny z dlouholeté diskografie jako Deep Purple Live in PragueSmoke On The Water, Perfect Strangers nebo Highway Star.

Frontman hard-rockových dinosaurů Deep Purple Ian Gillan sice už dospěl do důchodového věku, ale nechystá se nazout bačkory. Návštěvníci koncertu si tak mohou užít skutečně neopakovatelný zážitek spolu s kytaristou Steve Morseem, klávesistou Donem Aireyem, baskytaristou Rogerem Gloverem a bubeníkem Ianem Paicem.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 09.03.2009 10:27
Poslední změna: 04.05.2009 12:09

RSS

Hodnocení: 5.00 (6x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz