Společnost

Sportovní klání v Liberci pokračují

I v sobotu 21. února 2009 se v Liberci odehrávala vzrušující sportovní klání. V závodě žen pursuit 2x7,5km C+F se umístila na prvním místě Justyna Kowalczyková, zlato tedy míří do Polska. V závodě muži Individual HS 100 se na prvním místě umístil Wolfgang Loitzl z Rakouska. Na své si dnes přišly i děti, pro které připravila show Dáda Patrasová. Po slavnostním ceremoniálu udílení medailí rozehřála prokřehlé publikum svou skvělou show na Medal Plaza Dara Rolins.

Dara Rolinc
Dara Rolinc
S číslem 2 se na tratě veseckého areálu vydala Justyna Kowalczyková a během celého závodu potvrzovala svou výbornou formu. Ve fantastickém finiši se nakonec dostala na první pozici závodu žen pursuit 2x7,5km C+F, když předběhla Norku Kristin Steirovou, která v cíli ztratila 1,8 s. Na třetím místě dojela mistryně světa ze čtvrtečního závodu žen, Finka Aina-Kaisa Saarinenová. Nejlepší Češkou byla Kamila Rajdlová, která dojela na výborném 20. místě. Velmi napínavou podívanou byl i závod mužů Individual HS 100. Na první místě se umístil Rakušan Wolfgang Loitzl, na druhém Rakušan Gregor Schlierenzauer a na třetím Švýcar Simon Ammann.

Z módní přehlídky Beaty Rajské
Z módní přehlídky Beaty Rajské
Po slavnostním předání medailí vystoupila zpěvačka Dara Rolins. I přes velkou zimu, která nyní panuje nad celým libereckým krajem, se zpěvačce podařilo dostat posluchače náležitě do varu. "Je až neuvěřitelné, jak silná je sportovní atmosféra, která zde všude kolem vládne. Celý Liberec žije šampionátem, publikum je nabité energií, fandí, všude kolem bílo, je to prostě nádhera. Dnešní koncert jsem si opravdu užila, těsně před tím, než jsme šli na podium, jsme zhlédli slavnostní ceremoniál udílení medailí a sledovat tyto okamžiky naživo, přímo v místě dění, to je něco, co se neopakuje," říká Dara.

Víkend v Liberci pod heslem Family and Ladies Weekend byl nabitý bohatým programem pro děti a pro vyznavače stylového oblečení. Sobotní maškarní bál s Dádou Patrasovou byl pro děti vítaným zpestřením, po kterém následovala ještě show plná Dádiných disko písniček. V divadle F. X. Šaldy se později večer uskutečnila módní show Beaty Rajské s názvem Rokem 2009 s noblesou a šarmem. Nadšeny byly nejen přítomné dámy, ale i pánové, kteří si s potěšením vychutnávali ladné křivky modelek.

Foto Martin Sidorják

Editor: Janinka
Vytvořeno: 22.02.2009 09:36
Poslední změna: 22.02.2009 11:26

RSS

Hodnocení: 4.75 (4x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz