Společnost

Deep Purple na zahajovacím ceremoniálu FIS Mistrovství světa Liberec 2009

Prodej vstupenek na oficiální zahájení FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování Liberec 2009 je v plném proudu a organizátoři chystají lahůdky nejen pro milovníky sportu, ale také pro hudební nadšence. V rámci doprovodného programu vystoupí spousta populárních hudebníků a kapel.

Deep Purple budou největším tahákem Mistrovství světa Liberec 2009
Deep Purple budou největším tahákem Mistrovství světa Liberec 2009
Hlavním tahákem FIS Mistrovství světa Liberec 2009 je jistě koncert legendární rockové kapely Deep Purple, která slibuje parádní hudební zážitek. Kapela Deep Purple přijede do Čech pouze na dva dny, a to speciálně kvůli Mistrovství světa Liberec 2009. Na koncertě zazní jejich nejslavnější hity včetně nejznámějšího Smoke on the Water. Karel Gott zazpívá na zahajovacím ceremoniálu státní hymnu
Karel Gott zazpívá na zahajovacím ceremoniálu státní hymnu
A bez čeho že se rockeři rozhodně neobejdou? Samozřejmě bez kytar. A bude jich rovnou celých 20. "Věřím, že Deep Purple, kteří už jednou Tipsport arenu vyprodali, budou mít i během zahajovacího ceremoniálu velký úspěch," nechala se slyšet prezidentka Organizačního výboru Kateřina Neumannová. Není bez zajímavosti, že Deep Purple stále drží rekord v počtu diváků liberecké Tipsport areny. Vstupenky na koncert je možné koupit u oficiálního tiket operátora, společnosti TicketPro. Ceny vstupenek se liší podle kategorií, levnější vstupenky začínají na 500 Kč, dražší vstupenky na sezení jsou za 700 Kč.

Zahajovací ceremoniál FIS Mistrovství světa Liberec 2009 nese název Bílá noc a bude se jednat o velkolepou laserovou show, během které vystoupí mnoho zajímavých umělců. Státní hymnu nebude na slavnostním zahájení zpívat nikdo jiný, než Karel Gott a v průběhu večera vystoupí na 134 účinkujících. Deep Purple na zahajovacím ceremoniálu FIS Mistrovství světa Liberec 2009Šampionát v Tipsport aréně bude slavnostně zahájen ve středu 18. února 2009 ve 20 hodin a hned poté začne koncert skupiny Deep Purple, kteří ale nebudou jediní, kdo na Mistrovství světa Liberec 2009 vystoupí. Zazní skladby i dalších populárních skupin a zpěváků. Jmenujme například skupinu Elán, Ondřeje Rumla, Kamila Střihavku, Petra Bende, Daru Rolins, Helenu Zeťovou, Anetu Langerovou nebo R.E.M. Skoro to vypadá, jako by nešlo o závody v lyžování, ale o obrovský hudební festival plný zvučných jmen a silných hlasů. Kateřina Neumannová a Ondřej Ruml
Kateřina Neumannová a Ondřej Ruml
Nedávno byla představena oficiální hymna šampionátu, kterou nazpíval ji finalista soutěže X-Factor Ondřej Ruml. Na slavnostním zahajovacím ceremoniálu v liberecké Tipsport areně zazní tato skladba poprvé naživo a společně ji zazpívají Ondřej Ruml, Dara Rolins, Helena Zeťová, Kamil Střihavka a Petr Bende.

Na Mistrovství světa v klasickém lyžování Liberec 2009 připravili pořadatelé několik zajímavých akcí. Děti do 12 let do 140 cm mají vstup zdarma v doprovodu osoby starší 18 let. Připraveny jsou  také rodinné balíčky. Ceny vstupenek na závody začínají již od 250 Kč.

Více informací naleznete na webových stránkách MS Liberec 2009.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 12.02.2009 07:28
Poslední změna: 15.02.2009 09:21

RSS

Hodnocení: 4.29 (7x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz