Společnost

Mejdan roku z Václaváku 2008

Silvestrovský Mejdan roku z Václaváku již potřetí můžete sledovat na TV Nova nebo se osobně zúčastnit.

Mejdan roku z Václaváku
Mejdan roku z Václaváku
Pro ty, kteří nechtějí zůstat na Silvestra 2008 doma, ale i pro diváky u obrazovek opět chystá letos televize Nova unikátní silvestrovskou supershow Mejdan roku z Václaváku. Mejdan roku z Václaváku 2008Poslední den v roce a příchod Nového roku 2009 se bude slavit v přímém přenosu na Václavském náměstí v Praze ve společnosti předních hvězd českého showbyznysu a osobností TV Nova.

Ve středu 31. prosince 2008 se celá horní polovina Václavského náměstí promění ve velkou party, na kterou může přijít každý, kdo nerad sedí na Silvestra doma. S tím, jak se taková jedinečná a neopakovatelná show roku připravuje, seznámí dopoledne diváky v pěti přímých vstupech moderátor Snídaně s Novou Tomáš Krejčíř. Marek Ztracený bude jedním z vystupujících na Mejdanu roku z Václaváku
Marek Ztracený bude jedním z vystupujících na Mejdanu roku z Václaváku
Ten pak večer předá pomyslné moderátorské žezlo Martinu Dejdarovi, který ve 20 hodin rozjede Mejdan roku z Václaváku.

V přímém přenosu hudební show z Václavského náměstí zazpívají největší domácí i světové hity Helena Vondráčková, Michal David, Petr Bende, Pavel Bobek, Ewa Farna, Sámer Issa, Petr Kolář, Peter Nagy, Jan Nedvěd, František Nedvěd, Marie Rottrová, Lucie Vondráčková, Marek Ztracený, Děda Mládek Illegal Band, No Name, Tereza Kerndlová, Petr Muk, Ondřej Ruml, Jitka Zelenková nebo Jiří Zonyga.

Mejdan roku z Václaváku 2008Vystoupení oblíbených zpěváků a kapel bude proloženo šesti videodiskotékami, ty však divák u obrazovky neuvidí. Místo toho postupně shlédne předtočené zábavné Silvestrovské speciály, věnované nejoblíbenějším pořadům, jako jsou Babicovy dobroty, Rady ptáka Loskutáka, Přísně tajné, Mr. GS, Ordinace v růžové zahradě a Ulice.

Ozzák v podání Martina Dejdara
Ozzák v podání Martina Dejdara
Poté, co Nový rok 2009 přivítají a novoroční přípitek přednesou protagonisté seriálu Ordinace v růžové zahradě Zlata Adamovská a Petr Štěpánek a státní hymnu zazpívá skupina ze Zábřehu na Moravě Alfa Gospel Praises, čeká diváky na Václavském náměstí i doma u televizních obrazovek překvapení. Jako úplně první v České republice přečte svůj novoroční projev Ozzák, šílený rocker z úspěšného nováckého sitcomu Comeback.

Mejdan roku z Václaváku se bude odehrávat v celé horní polovině Václavského náměstí, od Muzea až po křižovatku s Jindřišskou a Vodičkovou ulicí. Vstup na Mejdan roku z Václaváku 2008 je zdarma.

Foto archiv TV Nova

Editor: Janinka
Vytvořeno: 28.12.2008 12:17
Poslední změna: 29.12.2008 08:30

RSS

Hodnocení: 4.16 (67x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz