Společnost

Ozzák koncertoval s Visacím zámkem

Hlavní hrdina sitcomu Comeback Ozzák si večer 9. prosince 2008 zazpíval s legendární punkovou kapelou Visací zámek, která oslavila 26 let své existence koncertem v pražském paláci Akropolis.

Ozzák koncertoval s Visacím zámkemOzzák Martin Dejdar se objevil na pódiu společně s Visacím zámkem díky posluchačské anketě rockového Rádia Beat, v níž fanoušci kapely Ozzák Martin Dejdar
Ozzák Martin Dejdar
hlasovali o hostu, který zpestří výroční koncert v Akropoli. Ozzák zvítězil i nad skutečnými legendami české hudební scény, jako je Lou Fanánek Hagen (Tři sestry), Ivan Mládek nebo Vilém Čok (ByPass). A jak nakonec dopadla jedna z nejznámějších písní kapely Visací zámek, Známka punku, v doprovodu speciálního hosta, metalisty Ozzáka? Záznam z koncertu uvidí fanoušci obou protagonistů v silvestrovském speciálu na TV Nova.

Ozzák koncertoval s Visacím zámkemHrdina prvního originálního českého sitcomu Comeback, který vysílá televize Nova každý čtvrtek po Ordinaci v růžové zahradě 2, tak opět vystoupil mimo televizní kameru. Díky svým neuvěřitelným životním souputníkům a příhodám se Ozzák pomalu stává živoucí legendou.

Foto archiv TV Nova

 

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 10.12.2008 05:08
Poslední změna: 17.12.2008 03:53

RSS

Hodnocení: 4.38 (34x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz