Kultura

Pussycat Dolls v únoru 2009 přivezou do Prahy svoji show

Americká dívčí pěveckotaneční skupina Pussycat Dolls vystoupí poprvé v České republice.

Pussycat Dolls
Pussycat Dolls
Kdo by neznal 5 sexy děvčat, které se svůdně vlní a přitom zpívají? Ano, jsou to Pussycat Dolls, na jejichž  velkolepou show se skvěle propracovanou audiovizuální scénou se mohou těšit jejich fanoušci v Praze.

Pussycat Dolls v únoru 2009 přivezou do Prahy svoji showHudebně-taneční seskupení ve složení Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton a Kimberly Wyatt sdružené okolo třicetileté zpěvačky Nicole Scherzinger vystoupí v rámci světového turné, na kterém představí svoje největší i hity i aktuální skladby z nového alba Doll Domination vydaného v roce 2008. Na výsledné podobě tohoto alba obsahujícího i známou skladbu When I Grow Up se podíleli producentské hvězdy jako Timbaland, Sean Garrett nebo R. Kelly. Navíc každá členka má na bonusové části alba svoji vlastní sólovou skladbu.

Pussycat Dolls v únoru 2009 přivezou do Prahy svoji show Pussycat Dolls se již nechaly slyšet, že fanouškové uvidí, to co ještě neviděli. Mimo jiné skupina prozradila, že na každý koncert si každá z členek navrhne vlastní oblečení, které se doplní symbolem skupiny Pussycat Dolls a jménem jich samotných. Pussycat Dolls v únoru 2009 přivezou do Prahy svoji showPůvodně taneční skupina rozproudí svými hity jako Don´t Cha, Stick with You, Beep nebo Wait A Minute a svůdnými pohyby dav fanoušků natolik, že jim jistě bude pořádně horko.

Koncertní šňůra Pussycat Dolls začíná v lednu 2009 ve Skotsku. Své taneční a pěvecké schopnosti předvedou v Čechách Pussycat Dolls v rámci turné Doll Domination World Tour 21. února 2009 od 20 hodin v pražské Tesla Aréně. Vstupenky lze zakoupit v předprodejích sítí Ticketpro.cz a Ticketportal.cz od 790 Kč.

Foto IDMedia

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 08.12.2008 08:05
Poslední změna: 17.12.2008 05:08

RSS

Hodnocení: 4.44 (18x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz