Společnost

Jiří Hudler a Simona Krainová darovali Power Plate FN Motol

Modelka Simona Krainová a její přítel, hokejista Jiří Hudler, darovali rehabilitační klinice Fakultní nemocnice v Praze-Motole cvičební a posilovací přístroj Power Plate, který urychluje rehabilitaci a zkracuje dobu rekonvalescence, proto je také používán sportovními profesionály k protahování, rozehřívání, masážím či k relaxačním účelům.

Jiří Hudler a Simona Krainová darovali Power Plate FN MotolSimona Krainová cvičební přístroj Power Plate předala do rukou přednosty kliniky Pavla Koláře. Hokejista Jiří Hudler se kvůli pracovním povinnostem v týmu Detroit Red Wings Simona Krainová s docentem Pavlem Kolářem
Simona Krainová s docentem Pavlem Kolářem
osobně zúčastnit nemohl, právě z jeho iniciativy však dar vzešel. "Mám s Power Plate výborné zkušenosti, cvičím na něm i tady v Americe," vysvětluje své rozhodnutí hokejista. "Já sám jsem v minulosti prodělal zranění, po kterém jsem musel dlouho rehabilitovat. Proto chci, aby ten přístroj pomohl dalším sportovcům i ostatním pacientům. Pana docenta Koláře považuji za jednoho z nejlepších fyzioterapeutů u nás i ve světě a jsem rád, že Power Plate mohu věnovat právě jeho klinice."

Cvičební stroj v hodnotě 140 000 Kč slouží nejen k posílení svalů, ale také ke zlepšení kondice a ohebnosti, posiluje metabolismus a urychluje rehabilitaci a dobu rekonvalescence. Docent Kolář si od Power Plate slibuje  pomoc při cvičení stabilizačního svalového Simona Krainová a Jiří Hudler jsou tvářemi přístroje Power Plate
Simona Krainová a Jiří Hudler jsou tvářemi přístroje Power Plate
systému, zejména v případě lidí s určitými ortopedickými, ale i neurologickými poruchami. "Vybavení naší kliniky je na dobré úrovni, přesto však  považuji Power Plate za zajímavé rozšíření našich možností léčby a péče. U některých pacientů může hrát významnou roli v celkovém rehabilitačním procesu," říká Kolář, který patří k nejvyhledávanějším odborníkům na rehabilitaci v České republice. Také modelka Simona Krainová má s Power Plate mnoho vlastních zkušeností. "Velmi jsem si jej oblíbila kvůli efektivitě, vynikajícím výsledkům a časové nenáročnosti, která je pro mě vzhledem k nabitému programu zásadní. Velice mě těší, že mohu Power Plate za Jirku předat právě panu docentu Kolářovi, díky němuž bude k dispozici lidem, kteří jej potřebují nejvíc."

Foto Communication Works a archiv People.cz

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 27.11.2008 12:50
Poslední změna: 27.11.2008 11:28

RSS

Hodnocení: 4.82 (11x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz