Společnost

Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou

565 dětí z 33 dětských domovů celé České republiky se zúčastnilo pražského finále sportovně hudební akce Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou.

Hejbejte se a zpívejte s Hankou a NovouSportovně hudební akce Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou  vznikla jako společný charitativní projekt TV Nova a občanského sdružení Dětské domovy v pohybu, který založila cvičitelka Hejbejte se a zpívejte s Hankou a NovouHanka Kynychová.

Ve znamení radosti z pohybu se o víkendu 8. a 9. listopadu uskutečnilo v Praze finále celoročního charitativního projektu TV Nova a cvičitelky Hanky Kynychové a občanského sdružení Dětské domovy v pohybu Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou. Celkem 565 dětí z 33 dětských domovů celé ČR předvedlo porotě své sestavy aerobiku, hip hopu a cvičení nejmenších na pohádkovou písničku Hlupáku, najdu tě a Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novoupísničku z dílny Suchého a Šlitra Kotě. Nechyběly ani exotické břišní tance, pěvecká vystoupení a hra na hudební nástroj. V jejich snažení jim osobní podporou a povzbuzováním vydatně pomáhali jednotliví patroni, moderátoři a seriáloví herci TV Nova, mj. Karel Voříšek, Markéta Hejbejte se a zpívejte s Hankou a NovouFialová, Veronika Nová, Kristýna Fuitová-Nováková, Marta Ondráčková, Tomáš Krejčíř, Pavel Svoboda, Patricie Solaříková, Jakub Štáfek, Josef Pejchal, Pavlína Danková a dalších 20 tváří známých z TV Nova. Akci moderovali v sobotu Ondřej Brzobohatý (Ulice) a Michal Sochor (TN), v neděli pak Ljuba Krbová (Ulice) a Petr Vágner (Ordinace).

Hejbejte se a zpívejte s Hankou a Novou Všechny zúčastněné skupiny dokázaly, že se ve svých dětských domovech po celý rok svědomitě připravovaly. Vítězi se v kategorii aerobik staly v sobotu DD Domino Plzeň a v neděli DD Kroměříž, na první příčku v hip hopu dosáhly DD Ústí nad Labem Severní Terasa a DD Mikulov, z těch nejmenších se porotě nejvíc líbily děti z DD Polička a DD Ústí nad Labem Severní Terasa (Hlupáku, najdu tě) a z DD Planá a DD Plesná (Kotě), starší dívky z DD Planá a Plesná také zvítězily v kategorii Břišní tance. Ocenění se rozdalo mnohem víc a děti si kromě jedinečného zážitku odvezly i posilovací stroj a rotoped, poukázky na sportovní zboží, kosmetické a potravinové balíčky a dárečky od TV Nova.

Foto TV Nova

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 24.11.2008 08:16
Poslední změna: 27.11.2008 10:37

RSS

Hodnocení: 4.45 (11x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz