Kultura

Skyline si pro předvánoční koncert vybrali opět pražský klub Roxy

Připravte si potítka a ručníky, nejdivočejší taneční kapela ve střední Evropě se po roce opět vrací do svého domovského klubu Roxy.

Kapela Skyline
Kapela Skyline
Za poslední rok se toho u Skyline stalo hodně. Kapela vydala své čtvrté album Escapism (společně s DVD Live In Fléda) a pokřtila ho na svém dosud největším koncertě ve vyprodaném velkém sále pražské Lucerny. Také došlo k výměně na postu zpěvačky, kdy do Skyline přišla Marka Rybin (ex-Gaia Mesiah) a postarala se tak podle médií o  "jasný přestup roku". Nejdříve v pozici hosta odjela se Skyline úspěšnou festivalovou sezónu a na podzim se zcela přirozeně stala pevnou členkou kapely.

Skyline si pro předvánoční koncert vybrali opět pražský klub RoxyVystoupení v Roxy 4. listopadu 2008 od 19 hodin tak bude prvním pražským sólovým koncertem v nové explozivní sestavě a kapela slibuje, že zazní i první nové skladby, které Skyline napsali už společně s Markou. Ale to samozřejmě není všechno - jak už je u Skyline zvykem, ani tentokrát nebudou chybět dotažené projekce od VJky DNA, vychytaná světla od AudioLight a dost možná i nějaké to vánoční překvapení jako poděkování fanouškům za celoroční podporu. Jako support zahrají Brains z Maďarska, o afterparty se postará electro DJ team The Fakes.

Vstupenky jsou za 200 Kč k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal.

Foto D SMACK U PROMOTION

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 21.11.2008 07:55
Poslední změna: 27.11.2008 10:04

RSS

Hodnocení: 4.50 (8x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz