Společnost

Natáčí se další osudy hrdinů seriálu Pojišťovna štěstí

První klapkou 11. listopadu 2008 v 9 hodin ráno zahájili tvůrci a protagonisté seriálu natáčení další, v pořadí již páté řady původního českého seriálu Pojišťovna štěstí.

Natáčí se další osudy hrdinů seriálu Pojišťovna štěstíVánoční čas s ryze "nevánoční" atmosférou. Nacházíme se v domě Marty v podání Jany Švandové, které u stolu dělají společnost dcera Helena (Vanda Hybnerová), partner Karel (Petr Nárožný) a Karlova vnučka Karolína (Nikol Štíbrová). Marta pláče, Helena ji chlácholí. Ve vzduchu je cítit strach, napětí a zoufalství...

Natáčí se další osudy hrdinů seriálu Pojišťovna štěstíPrávě v takto dramatickém duchu začíná natáčení páté řady seriálu Pojišťovna štěstí, na němž tvůrci a protagonisté začali po krátké přestávce v těchto dnech intenzivně a s očividnou chutí a energií pracovat. Stejně jako v předchozích sériích autoři sází na silný příběh s emocionálními a překvapivými situacemi a zvraty.

Devizou seriálu je silné herecké obsazení a režijní vedení. „Bez energie, chuti a radosti by nebylo možné do takovéhoto mamutího projektu vstoupit," je přesvědčen režisér Jiří Adamec. Herci mu dávají za pravdu. „Atmosféra na natáčení je od samého počátku výborná, bez toho by to ani nešlo," přitakává Miroslav Etzler. Ten dnes natáčel pouze jeden obraz, a když na něj nemířily kamery, působil malinko nervózně. Natáčení bylo totiž ve skluzu, a on se tak opozdil na generální zkoušku v Divadle Ungelt, kde zkouší novou hru.

Natáčí se další osudy hrdinů seriálu Pojišťovna štěstíPrávě Tomáš Kraus, kterého ztvárňuje Miroslav Etzler bude stěžejní postavou páté série Pojišťovny štěstí. „Tomáš si bude muset najít zpátky svoje místo na slunci, hned v úvodu páté série se mu zhroutí celý svět. Přijde doslova o všechno...," odtajňuje scenáristka seriálu Eva Papoušková.

I v nové šestnáctidílné sérii, jejíž natáčení zabere zhruba sto natáčecích dní, budou hrdinové procházet různými životními zvraty. Hlavní osou příběhu je opět hledání štěstí. Jednotlivé scény se budou odehrávat v již známých prostředích, tedy na zámečku Grácie, v První rodinné pojišťovně, v zahradnictví Marie nebo v domech Tomáše či Marty. První klapka seriálu Pojišťovna štěstí
První klapka seriálu Pojišťovna štěstí
V reálu se bude opět natáčet například na malebném zámku Hluboš, v Berouně, v Příbrami, v Praze na Letné a ve Stodůlkách, v Černolicích a v Hvozdnici u Davle. Tvůrci nezanevřeli ani na většinu divácky oblíbených postav, i nadále se tak budeme setkávat s herci, kteří k Pojišťovně neodmyslitelně patří. Přibudou však i tváře nové, mezi nimi dvě silné ženské postavy Jolana, kterou ztvární Jitka Schneiderová, a Klára, kterou si zahraje Kateřina Winterová. O krásné ženy nebude tedy v seriálu nouze.

Seriál Pojišťovna štěstí se těší neutuchajícímu diváckému zájmu. Zatím první čtyři série vidělo průměrně téměř dva a půl milionu diváků. Příznivci si však na novou řadu budou muset ještě chvíli počkat, na televizních obrazovkách se totiž její první díly objeví až v druhé polovině příštího roku.

Foto TV Nova

Editor: Veronika
Vytvořeno: 21.11.2008 03:05
Poslední změna: 27.11.2008 10:15

RSS

Hodnocení: 4.83 (6x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz