Kultura

Harlem Gospel Singers v prosinci v Praze

Vzrušující, povznášející, duchovní i výbušná. Taková je zbrusu nová show předního světového souboru The Harlem Gospel Singers, se kterým se na podiu představí slavná Queen Esther Marrow.

Queen Esther Marrow
Queen Esther Marrow
Legendární americká zpěvačka Mahalia Jackson jednou prohlásila, že když se gospelová hudba rozezní, veškerá okna by se měla otevřít, aby do nich mohla vtrhnout tato neuvěřitelná síla. Dokonce obvykle rezervované středoevropské publikum u tohoto koncertu neuvěřitelně ožívá: "Ze začátku vás jen sledují, pak je hudba donutí vstát a v určitý moment koncertu běží k pódiu, jako by byli na rockovém koncertě". Takto popsala Queen Esther Marrow, obdivovatelka a legitimní nástupkyně Mahalie Jackson, co se během této hudební události v sále děje. Se souborem The Harlem Gospel Singers, nejslavnějším světovým souborem, se tato gospelová královna vydá již na 17. evropské turné.

The Harlem Gospel Singers
The Harlem Gospel Singers
Růst místo pádu, pohyb místo strnulosti, zábava místo zoufalství, to je všeobecně platné, životabudící motto, které vštěpuje gospelu jeho pozitivní enegii a které zasáhne do lidských srdcí po celém světě prostřednictvím silných, virtuózních hlasů souboru The Harlem Gospel Singers prezentovaných v této show.

Nechte se i vy inspirovat a lapit vzrušující silou gospelu a autentickými gospelovými rytmy Queen Esther Marrow a Harlem Gospel Singers 13. prosince 2008 v Kongresovém centru Praha od 20 hodin. Vstupenky zakoupíte v síti Ticketpro.cz od 690 Kč do 1690 Kč.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 19.11.2008 10:00
Poslední změna: 26.11.2008 10:01

RSS

Hodnocení: 4.71 (7x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz