Společnost

Srdeční záležitosti v Divadle Hybernia

Řada známých tváří vystoupí na benefičním koncertu Srdeční záležitosti, který se koná ve prospěch matek s dětmi v tísni.

Petr Janda a Duo Kamélie
Petr Janda a Duo Kamélie
Letošní ročník tradičního koncertu Srdeční záležitosti se uskuteční již pošesté, a to 27. října 2008 v Divadle Hybernia. Spoluzakladatelkou a předsedkyní správní rady Leona Černá
Leona Černá
Obecně prospěšné společnosti Mater et pueri, která koncert pořádá ve spolupráci s Davidem Novotným, je Magda Malá.

Mater et pueri byla založena v roce 2005 a jejím cílem je pomáhat svobodným matkám v tísni, které mají problémy s bydlením, otcové jejich dětí neplatí výživné nebo těm Srdeční záležitosti v Divadle Hyberniamatkám, které se ocitly v těžkých životních situacích.

Koncert Srdeční záležitosti jako každoročně podpoří řada známých osobností, mezi nimi Petr Janda, Ilona Csáková, Daniel Hůlka, Vlastimil Harapes, Martin Maxa, Marcela Březinová, Hana Křížková, Kamélie, Petr Dopita, Leona Černá, Martin France, Vladimír Hron, Lída Nopová a žáci ZUŠ F. L. Gassmanna v Mostě.

I vy můžete přijít podpořit Srdeční záležitosti do pražského Divadla Hybernia 27. října 2008 od 19 hodin.

Foto z tiskové konference David NovotnýSrdeční záležitosti v Divadle HyberniaSrdeční záležitosti v Divadle HyberniaSrdeční záležitosti v Divadle Hybernia

Editor: Janinka
Vytvořeno: 25.10.2008 11:28
Poslední změna: 07.11.2008 01:07

RSS

Hodnocení: 4.88 (8x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz