Společnost

Moët & Chandon Brut Impérial Midnight Gold

Co se skrývá za názvem Moët & Chandon Brut Impérial Midnight Gold? Lahodné a exkluzivní šampaňské.

Moët & Chandon Brut Impérial Midnight GoldChcete přivítat nový rok 2009 opravdu ve velkém stylu? Kdekoliv na světě, a to velmi stylově, můžete oslavit Silvestr s velice originální a opravdu skvostnou zlatou lahví vynikajícího šampaňského vína Moët & Chandon Brut Impérial Midnight Gold.

Moët & Chandon Brut Impérial Midnight GoldVelice žádaná francouzská návrhářka Camille Toupet vytvořila pro světově nejprodávanější značku šampaňského Moët & Chandon limitovanou edici zlatých obalů z hedvábně jemné jehněčí kůže, která přirozeně obepíná charakteristický tvar láhve. Jako bublinky šampaňského vína jsou po koženém obalu ledabyle rozmístěny křišťály Swarovski a zlaté perly. Nepřehlédnutelná je rovněž stužka, poznávací znamení značky, které zdobí všechny lahve Moët & Chandon. Moët & Chandon Brut Impérial Midnight GoldOdnímatelný obal, do něhož je zahalena limitovaná edice Moët & Chandon Midnight Gold, také zaručuje udržení šampaňského v ideální teplotě. Originální produkty tohoto šampaňského jsou vyrobeny zcela ručně, neboť vyžadují extrémní dovednost a především trpělivost.

Exkluzivita musí mít to správné opodstatnění, a proto se na celosvětový trh dostane pouze 1500 lahví šampaňského Moët & Chandon Brut Impérial Midnight Gold. V České republice tuto výjimečnou a módní novinku zakoupíte ve vybraných obchodech s luxusními nápoji. Cena jedné lahve se pohybuje okolo 10 000 korun.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 17.10.2008 01:37
Poslední změna: 24.10.2008 10:09

RSS

Hodnocení: 4.62 (13x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz