Společnost

S vysloužilci do zoo

Nevíte, kam se starými elektrospotřebiči? Zaneste je do Zoologické zahrady v pražské Troji.

S vysloužilci do zooNa 28. června 2008 připravila pražská zoo ve spolupráci s kolektivním systémem Elektrowin zajímavou akci. Každý, kdo přinese tento den do zoo vysloužilý elektrospotřebič, obdrží dětskou vstupenku v hodnotě 100 Kč zdarma. A to není všechno! Podle velikosti odevzdaného elektrospotřebiče budou pro návštěvníky připraveny zajímavé dárky. Navíc se děti i dospělí u stánku společnosti dozví, jak zacházet s vysloužilým elektrozařízením, aby neplnilo černé skládky a neohrožovalo přírodu.

S vysloužilci do zoo„Chceme touto akcí připomenout všem, že vysloužilé elektrospotřebiče není možné odkládat do komunálního odpadu, ale je nutné je odevzdávat do míst k tomu určených, to je do sběrných dvorů či u všech dobrých prodejců elektro," říká ředitel zákaznického oddělení společnosti Elektrowin Roman Abrham. „Zoologické zahrady navštěvují většinou rodiny s dětmi či školy. A my víme, že děti velmi účinně působí na rodiče a dospělé, aby se chovali zodpovědně, a k přírodě zejména," dodává.

„Iniciativu kolektivního systému Elektrowin jsme velmi uvítali. Vždyť nám všem jde o jeden cíl - chránit společně přírodu. A podobné akce tomu hodně napomáhají," říká ing. Vít Kahle, tiskový mluvčí  Zoo Praha „Navíc tato akce je velmi netradiční a nápad s výměnou nefunkčního spotřebiče za dětskou vstupenku se nám zalíbil," upřesňuje. Pokud se tato akce osvědčí, zopakuje se i o prázdninách.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 26.06.2008 08:21
Poslední změna: 27.06.2008 10:10

RSS

Hodnocení: 5.00 (4x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz