Společnost

Pavlínu Němcovou ozdobily diamanty za 160 milionů

V pražském butiku Montblanc byly předvedeny luxusní šperky a předán šek pro občanské sdružení Klub přátel dětí dětských domovů.

Takto září šperky za 160 milionů
Takto září šperky za 160 milionů
Dokonalý soulad přirozené krásy a luxusní elegance byl k vidění ve středu 28. května 2008 v butiku Montblanc v Pařížské ulici. Pavlínu Němcovou ozdobily diamanty za 160 milionůPůvabná topmodelka a herečka Pavlína Němcová, která před časem zaujala diváky i kritiku ve francouzském filmu Edith Piaf, zde předvedla unikátní klenoty z exkluzivních kolekcí Montblanc Haute Joaillerie.

Kolekce Eclat zahrnuje skvostný vrstvený náhrdelník a náušnice z bílého zlata zdobené diamanty Montblanc ve tvaru hvězdičky. Opravdu mistrovským kouskem haute couture na poli šperkařství je pak kolekce Lumiére. Odvážná kombinace drahých kamenů a novátorského tvaru šperku uchvátí každého milovníka krásy a přepychu. Pavlínu Němcovou ozdobily diamanty za 160 milionůNeuvěřitelně jemný diamantový náhrdelník s dominujícím vzácným diamantem Montblanc se dá nosit několika způsoby. Má totiž speciální bezpečnostní uzávěr a zavírací systém umožňující oddělení dvou ozdobných šňůr, které tak mohou být součástí náhrdelníku nebo samostatnými šperky. Tamara Bendlová-Kotvalová
Tamara Bendlová-Kotvalová
Součástí setu jsou náušnice Lumiére rovněž ozdobené nádhernými diamanty vybroušenými do tvaru hvězdičky, loga Montblancu. Tato exkluzivní přehlídka jen potvrdila znamenité renomé, design a kvalitu šperků značky Montblanc. A šperky se líbily i samotné Pavlíně Němcové, která by diamanty klidně nosila, pokud by jí je někdo věnoval. Musel by ovšem sáhnout hlouběji do kapsy, protože cena celého setu se vyšplhala až Pavlínu Němcovou ozdobily diamanty za 160 milionůna neuvěřitelných 160 miliónů korun (Eclat náhrdelník 51 miliónů, Eclat náušnice 17 miliónů, Lumiére náhrdelník 95 miliónů a Lumiére náušnice 4 miliony korun).

Ovšem v butiku Montblanc se nejen předváděly nádherné diamantové šperky, ale také předával šek na charitu. Během prezentace majitelka společnosti Carollinum Tamara Bendlová-Kotvalová, která vlastní distributorská práva na produkty Montblanc, předala šek v hodnotě 700 tisíc korun občanskému sdružení Klub přátel dětí dětských domovů, jehož je členkou.

Topmodelka Pavlína Němcová
Topmodelka Pavlína Němcová
Pavlínu Němcovou ozdobily diamanty za 160 milionůTamara Bendlová-Kotvalová s Bárou Nesvadbovou
Tamara Bendlová-Kotvalová s Bárou Nesvadbovou

Editor: Janinka
Vytvořeno: 01.06.2008 12:33
Poslední změna: 18.06.2008 08:33

RSS

Hodnocení: 3.82 (11x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz