Společnost

Men‘s Challenge ’08 s Romanem Šebrlem

V Čechách odstartovala Men‘s Challenge ’08, soutěž pro muže, kteří se nevzdávají.

Men‘s Challenge ’08 s Romanem Šebrlem1. dubna 2008 byl v Čechách zahájen Men‘s Challenge ’08 s Romanem Šebrlemprvní ročník soutěže Men‘s Challenge '08, která navazuje na úspěšný ročník, uskutečněný vloni v Německu. Desetibojař Roman Šebrle, několikanásobný mistr světa a olympijský vítěz, se stal tváří této nové adrenalinové soutěže pro muže. „Je to velmi zajímavá soutěž pro odvážné muže, která ty nejlepší všestranně prověří v náročných podmínkách. Men‘s Challenge ’08 s Romanem ŠebrlemProto jsem rád, že mohu Men‘s Challenge '08 podpořit", říká Roman Šebrle. „Doporučuji ji každému muži, který se nerad vzdává."

Men‘s Challenge '08 se skládá ze dvou částí, a to internetového hlasování a soutěžní akce, kde se ti nejúspěšnější utkají v marockém Marakéši. Všichni odvážní muži se mohou do soutěže přihlásit Men‘s Challenge ’08 s Romanem Šebrlemod 1. dubna 2008 na internetových stránkách soutěže Men´s Challenge. Každý účastník musí vytvořit svůj zajímavý profil, který bude na stránkách umístěn a během následujících tří měsíců bude veřejnost on-line hlasovat a profily soutěžících hodnotit. Tři nejúspěšnější jedinci, kteří budou oznámeni 3. července 2008, poté postoupí do druhé části, kterou je soutěžní klání v exotické marocké Marakéši ve dnech 11. - 13. července 2008. Soutěžící se utkají ve třech atraktivních adrenalinových disciplínách, které prověří jejich rychlost, sílu, postřeh i taktiku. Lucie Koňaříková s dcerou Lilly
Lucie Koňaříková s dcerou Lilly
Hlavními soutěžními disciplínami jsou pouštní rallye, závod na vodních skútrech a texaský „rychlý" poker.

Jistě V tomto Mercedesu bude brázdit silnice vítěz soutěže Men‘s Challenge ’08
V tomto Mercedesu bude brázdit silnice vítěz soutěže Men‘s Challenge ’08
zaujme i hlavní cena, která na vítěze čeká. Tou je luxusní vůz Mercedes ML 280 CDI. Hlavní výhru si výherce převezme právě od tváře soutěže, Romana Šebrleho.

Na tiskové konferenci k uvedení soutěže Men‘s Challenge '08 se objevila čerstvá maminka a moderátorka Lucie Koňaříková Salamé, která celou akci moderovala. Vzala s sebou i svoji dceru Lilly.

Fotografie z Marakéše naleznete ve fotogalerii.

video video

Editor: Janinka
Vytvořeno: 02.04.2008 01:27
Poslední změna: 11.04.2008 08:10

RSS

Hodnocení: 4.70 (10x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz