Kultura

Vánoce s Lucií Bílou

Vánoce jsou spojovány s hvězdou, a to nejen s tou betlémskou. Na vánočním koncertě v pražském Obecním domě vystoupí popová hvězda Lucie Bílá.

Vánoce s Lucií BílouTěsně před Vánocemi prozáří sváteční atmosféru další hvězda, tentokrát popová. Lucie Bílá zazpívá společně s královéhradeckým chlapeckým sborem Boni pueri 21. prosince 2008 od 19,30 hodin na slavnostním benefičním koncertě v pražském Obecním domě. Na koncertně budete moct vyslechnout Lucčiny nejslavnější hity, árie z muzikálů, těšit se můžete i na známé koledy a také na celou její výjimečnou osobnost vyzařující bezmeznou energii a lásku. Lucie je slavná, krásná, má neobyčejný hlas a schopnost oslovit v lidech to nejhlouběji zasuté. Přitom ale její velké srdce nezapomíná na ty, kdo pomoc nejvíc potřebují, proto bude výtěžek koncertu v Obecním domě věnován na konto humanitární organizace Studio Oáza. Oblíbená hvězda tak kolem sebe bude rozdávat radost a štěstí, které je důležitou náplní jejího života.

Přijďte si vy podpořit dobrou věc a poslechnout si popovou královnu Lucii Bílou a Boni pueri a společně s nimi si zazpívat nejkrásnější české koledy.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 20.12.2007 07:52
Poslední změna: 21.12.2007 08:14

RSS

Hodnocení: 4.62 (13x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz