Kultura

Taneční party Transmission v Sazka Areně

Nová éra tanečních parties pokračuje, tentokrát to bude Taneční party Transmission, která se uskuteční 2. listopadu 2007.

DJ Ferry Corsten
DJ Ferry Corsten
Přesně pět měsíců po Sensation White, v pátek 2. listopadu, vypukne v pražské Sazka Areně další unikátní taneční party Transmission, která se dočkala již svého čtvrtého pokračování. Přípravy na tuto nejpopulárnější domácí halovou akci jsou v plném proudu a i tentokrát pořadatelská agentura United Music plánuje přeměnit Sazka Arenu v impozantní taneční chrám, maximálně využívající nabízených technických možností.

A čím se chystá Transmission překvapit tentokrát? Centrem celého dění bude speciálně pro Transmission navržená a vytvořená scéna, kterou bude tvořit čtyřicet metrů široké pódium s dominantou obří nafukovací dekorace, jejíž vrcholy dosáhnou do výše 17 metrů. Důležitou součástí scény budou 3 LED stěny o celkové ploše 48 metů čtverečních, dále DJ pult tvořený dalším LED systémem, 12 vysoce výkonných barevných a zelených laserů, několik vodních fontán a časované pyroefekty. Světelný park a lasery budou výkonem a počty stejně objemné jako při červnové White Sensation, stejně jako zvuková aparatura o výkonu 250 kW. Barevné efekty zprostředkuje celkem 104 inteligentních světel, tzv. otočných hlav, 44 stroboskopů, 30 blinderů, 220 PAR světel, 60 metrů světelných trubic, 500 metrů truss konstrukcí a mnoho dalšího. Celou show pak bude ovládat 15 operátorů. V průběhu noci vás čeká několik akrobatických vystoupení, která budou probíhat ve výšce deseti metrů nad hlavami návštěvníků. Odehraje se také několik vystoupení s ohněm a pyroefekty.

Taneční party Transmission v Sazka AreněCelou nocí budou provázet tematická videa, která pro Transmission připravují holandští VJ Vision Impossible. Tyto projekce budou podpořeny synchronizovanými performancemi a dopředu naprogramovanými audiovizuálními efekty. Dalším z vrcholů večera pak bude speciální půlhodinový blok, kdy nebude vystupovat DJ, ale VJ ovládnou jak hudební, tak vizuální podobu akce. Pro maximální zážitek bude i tato část show podpořena performancemi a mnoha speciálními efekty.

Taneční party Transmission v Sazka AreněO dokonalou hudební náplň Transmission se postarají nejlepší světoví DJ jako Above & Beyond, Christopher Lawrence, Scot Project a DJ San se zpěvačkou Jan Johnston. Největší hvězdou akce je ovšem Nizozemec Ferry Corsten, který je nejen velmi populární DJ a producent, ale také skvělý remixér spolupracující se špičkami světového hudebního průmyslu. Své tracky mu svěřili Faithless, U2, Moby nebo producent Madonniných alb Wiliam Orbit.

Pátek 2. listopadu bude dalším zlomovým okamžikem v historii domácí taneční scény, ve které Sensation odstartovala novou éru a nastavila nové standardy tanečních akcí. Transmission v těchto standardech pokračuje a zůstane pro tisíce návštěvníků další nezapomenutelnou nocí plnou nekonečného tance a nových zážitků.

Vstupenky jsou v prodeji v sítích Sazka Ticket a Ticketpro.

Více informací se dozvíte na webových stránkách Transmission.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 26.10.2007 08:45
Poslední změna: 22.04.2008 09:18

RSS

Hodnocení: 4.50 (4x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz