Společnost

Kateřina Hamrová napsala knihu o Vltavě

Kateřina Hamrová, ačkoliv má jako ředitelka soutěže Miss Junior v posledních týdnech plné ruce práce s přípravou finálového večera, zvládá ještě psát knihy. Tentokrát Kateřina napsala knihu Yvetta Hlaváčová Vltava Tour aneb 7 dní, které otřásly (nejen) Vltavou, kterou 5. září 2007 pokřtila v pražském knihkupectví Paláce knih Luxor.

Kateřina Hamrová napsala knihu o VltavěKateřina ve své reportážně laděné knize s Kateřina Hamrová napsala knihu o Vltavěnázvem Yvetta Hlaváčová Vltava Tour aneb 7 dní, které otřásly (nejen) Vltavou odhaluje s ironickým nadhledem zákulisí jednoho českého rekordu. Vypráví sedmidenní příběh české dálkové plavkyně Yvetty Hlaváčové, která se rozhodla překonat Vltavu v sedmi etapách. Knížka s nadhledem vykresluje to, jak si kdo v Čechách umí na cizí slávě přihřát polívčičku, kdo je skutečný profík v oboru a na co se nakonec Yvetta musela spolehnout. V neposlední řadě tu druhotně vypluje na povrch i skutečnost, jak se z vcelku neznámé světové rekordmanky, která zdolala kanál La Manche, stala v známá osobnost, která svojí vytrvalostí, urputností a prací s vlastním podvědomím dokázala doplavat do vytyčeného cíle.

Kateřina Hamrová napsala knihu o VltavěStejně jako Yvetta Hlaváčová Kateřina Hamrová napsala knihu o Vltavěuplavala neuvěřitelných 138,7 kilometrů po Vltavě za sedm dnů, přesně za 30 hodin 27 minut a 21 vteřin, čímž vytvořila rekord v nejdelší říční plavbě v kategorii žen, napsala také Kateřina Hamrová v rekordním čase knihu o této vltavské události, a to přesně sedm dní po Yvettině plavbě.

Nejmladší český pokořitel kanálu La Manche Filip Pytel s Kateřinou Hamrovou
Nejmladší český pokořitel kanálu La Manche Filip Pytel s Kateřinou Hamrovou
Pro křest knihy Yvetta Hlaváčová Vltava Tour Plavkyně Lucie Šilhánová
Plavkyně Lucie Šilhánová
aneb 7 dní, které otřásly (nejen) Vltavou si Kateřina Hamrová nemohla vybrat nikoho povolanějšího než dálkovou plavkyni Lucii Šilhánovou a Filipa Pytla, který je nejmladším Čechem, který ve svých osmnácti letech překonal kanál La Manche v čase 11 hodin a 3 minuty. Filip Pytel prozradil, jak náročné je plavání v kanálu La Manche, co všechno lze ve vodách kanálu při plavbě vidět plavat, promluvil o své krizi při své plavbě a jak byl rád, když konečně uviděl břeh Francie.

Kateřina Hamrová napsala knihu o VltavěV moderování křtu knihy Kateřině vydatně pomáhal Luboš Xaver Veselý, který se mimo jiné svěřil, že má plavky a Kateřina Hamrová napsala knihu o Vltavěkoupací plášť šité na míru. Že by se i on připravoval na v příštím roce na Vltava Tour?

Kniha nebyla tradičně pokřtěna šampaňským, ale obyčejnou vodou, která k rekordu Yvetty Hlaváčové a knize o jejím plavání Vltavou prostě patří.

Kateřina Hamrová napsala knihu o VltavěSvětová rekordmanka Yvetta Hlaváčová nedávno odletěla do Anglie na Kateřina Hamrová napsala knihu o Vltavěkanál La Manche, který již pokořila v roce 2006 jako nejrychlejší žena s časem 7 hodin 25 minut a 15 vteřin. Nyní se Yvetta pokusí překonat absolutní rekord Bulhara Petera Stoycheva, který zdolal vody kanálu v čase 6 hodin 57 minut a 50 vteřin.

Yvettě držíme na její plavecké cestě kanálem La Manche pěsti a věříme, že z Anglie doplave k francouzským břehům v novém rekordním čase.

Kateřina křtila knihu opatrně pár kapkami vody...
Kateřina křtila knihu opatrně pár kapkami vody...
...ale Luboš měl pocit, že je na křest potřeba vody mnohem více
...ale Luboš měl pocit, že je na křest potřeba vody mnohem více
Tak na Yvettu a kanál La Manche!
Tak na Yvettu a kanál La Manche!

Editor: Janinka
Vytvořeno: 23.08.2007 05:57
Poslední změna: 05.09.2007 07:25

RSS

Hodnocení: 4.30 (20x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz