Osobní deníček

Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechceme

Den osmý
Jako každým rokem i letos vyrazily děti se Zdravotní pojišťovnou METAL-ALIANCE na ozdravný pobyt k moři. Tentokrát si děti užívaly moře, sluníčka a her v chorvatském městečku Posedarje. Na následujících stránkách se můžete začíst do deníku ze IV. turnusu, který se konal od 25. 7. do 10. 8. 2006. Deník je přepsán zcela autenticky i s gramatickými perličkami.

Den osmý - 2. srpna 2006

Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDrahý a popsaný deníčku,

Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeráno se nám jako obvykle nechtělo vylézat z postele už v osm hodin, ale protože nás čekala snídaně, nakonec se to přece jenom podařilo. Obloha nás sice nepřivítala rozzářeným sluníčkem, ale nakonec nebylo zase tak moc chladno, abychom nemohli dopoledne strávit u moře. Voda nebyla zase až tak teplá, ale sluníčko příjemně hřálo.

Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeV půl jedné následoval oběd, jak jinak než červená omáčka s těstovinami. Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeUž při poledním klidu se obloha zatáhla šedivými mraky a začalo poprchávat. K moři jsme tedy nešli.

Část dětí kreslila nebo modelovala, ty větší dohrávali přehazku na hřišti. Naštěstí už přestalo pršet.

Někteří se vydali na odpolední výlet do Posedarje, kde zase začalo docela vydatně pršet.

Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeVšichni jsme se těšili na večeři, ke které byly kalamáry a brambory. To jsme si pošmákli. :o)

Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemePo večeři se holky začaly připravovat na večerní soutěž královny krásy, která probíhala na terase. Terasa ale byla po dešti plná vody, takže bylo nutné ji vysušit, čehož se ujal Simon. Nejprve nám s koštětem předvedl erotický tanec a nakonec celou terasu vytřel do sucha.

V osm nastoupily holky na plac. Jako první byla volná disciplína, kde se holky představily, řekly, jak se jmenují (to už jsme stejně věděli), kolik je jim let a jaké mají zájmy a záliby. Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeNásledovala velmi očekávaná promenáda v plavkách doprovázená hlasitými výkřiky obdivu. Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeJako poslední adepty Miss ukázaly své zadečky v plavkách (také doprovázeno v mnoha případech pochvalnými komentáři).

Osmičlenná pánská porota nakonec dala hlavy dohromady a vyhlásila se vítězka Miss pobytu Posedarje 2006, kterou se stala Danča Táborská. Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeMiss sympatie, která udělala na diváky největší dojem, byla Andrea Singerová. Nejhezčí zadeček pánské porotě ukázala Gabča Táborská. Miss Růžička, tedy Miss pobytu do deseti let, byla zvolena Hanička Sedláčková.

Pak jsme ještě chvíli tancovali na terase na diskotéce a po jedenácté jsme si šli lehnout.

V noci zase lilo, ach jo (už si na déšť začínáme pomalu zvykat).

Co děti prožili devátý den se dozvíte tady

Deník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechcemeDeník z ozdravného pobytu v Posedarje aneb červenou omáčku už nechceme

Editor: Janinka
Vytvořeno: 19.08.2006 07:48
Poslední změna: 26.08.2006 04:33

RSS

Hodnocení: 4.33 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz