Sranda a veselosti - Žena a Muž

Obchodní dům

Něco pro mužské ego... a ženám k zamyšlení

V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého muže. Má šest pater a kvalita mužů roste s každým patrem. Je v tom ale jeden háček: jakmile již žena vejde na vyšší patro, nemůže už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu.
A tak vchází první žena s vážným zájmem o koupi muže. V prvním patře vidí ceduli: Tito muži mají práci. "No, to je něco, můj bývalý ani práci neměl", pomyslela si žena, podívám se, co je výš.
Ve druhém patře byl nápis: Muži zde mají práci a mají rádi děti. "Pěkné, ale pro jistotu se podívám, co je výš."
Ve třetím patře stojí na tabulce napsáno: Muži zde mají práci, mají rádi děti a jsou neskutečně přitažliví. "No, čím dál tím líp", dumá žena, ale výš to už musí být úplně dokonalé.
Ve čtvrtém patře čte: Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně přitažliví a pomáhají při domácích pracech.
"Sladké, jak sladké, ale zkusím ještě o patro výš."
V pátém patře stálo: Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně přitažliví, pomáhají při domácích pracech a jsou ďábelsky dobří v posteli. No, to je neuvěřitelné, přímo zázrak, pomyslela si žena, ale když to je tak skvělé tady, co musí být o patro výš?
A v šestém patře si velice překvapená žena přečetla: Na tomto patře již nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženám prostě nejde vyhovět.

 

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 27.05.2008 11:14
Poslední změna: 09.06.2008 06:28

RSS

Hodnocení: 4.94 (18x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz